Ine de Reus
Molen Alkmaar Ine de Reus Ine de Reus Bord Alkmaar Ine de Reus Ine de Reus

Ine de Reus • van Oudheusden

In mijn werk ben ik nieuwsgierig, onbevooroordeeld en positief  naar de kinderen en de mensen om deze kinderen heen en datgene wat hun bezig houdt. Openheid, gelijkwaardigheid en respect zijn hierin mijn basis. Werken vanuit mogelijkheden en kansen is mijn grote passie.

Als ergotherapeut en coach ga ik uit van mogelijkheden tot eigen regie en ondersteun ik de kinderen en volwassen deze te ontdekken, herontdekken of verder te ontwikkelen.

Al datgene wat ik heb geleerd en nog zal leren door de gebeurtenissen in mijn eigen leven, neem ik mee in mijn werk als coach. Naast hetgeen ik geleerd heb tijdens diverse opleidingen en mijn werkervaring.

ERGOTHERAPIE

Kinderen zijn prachtig en krachtig zoals ze zijn. De kunst is kinderen te laten zijn wie ze zijn, door hen te volgen, samen met hen te beleven en hen te stimuleren. Wanneer de ontwikkeling van kinderen anders loopt dan verwacht is het van grote waarden dat zij gezien worden zoals zij zijn, dat dit oké is en samen te ontdekken hoe deze kinderen binnen hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen, kansen kunnen creëren en bovenal dat deze kinderen gelukkig zijn.

Op mijn achttiende levensjaar maakte ik de keuze voor de studie ergotherapie, een beroep waarbij mogelijkheden en kansen centraal staan. En dat is nog steeds mijn grote drijfveer in mijn werk. Zowel als ergotherapeut, coach, moeder, mens!

LIFEEVENT COACHING

Of je nu: jezelf beter wilt leren kennen; grip wilt krijgen op situaties in je leven; op krachten wilt komen; verlies wilt verwerken; niet happy bent in je school- werksituatie of relatie;  jezelf of situaties in je leven wilt veranderen; beslissingen wilt nemen of je voelt je niet gelukkig en hebt geen idee waar het door komt en wat je er aan zou kunnen doen, al deze situaties, en nog vele anderen, starten met bewustwording.

Tijdens de LifeEvent coaching gaan we aan de slag met bewustwording, door jouw persoonlijke proces te onderzoeken en ontdekken door middel van gesprekken en oefeningen.

Of je nu een teenager, puber, jong volwassene of volwassene bent, ik ga graag met jou aan de slag! LifeEvent coaching vindt plaats in mijn praktijk. Indien wenselijk kan in overleg ook op een andere locatie worden afgesproken.